Ofici Solemne de gran participació en la Festa Major de Montblanc

Montblanc

Continuen endavant els actes, fins ara, ben exitosos, de la Festa Major montblanquina; una Festa Major, els actes centrals de la qual, van començar ahir divendres.

Així, durant el dia d'avui ha descat la celebració de l'Ofici Solemne, que ha arribat després de les Matines del Ball de Bastons i dels Dimonis de Montblanc o les Matines dels grallers, amb molta participació i sentiment, no faltant posteriorment, l'actuació del Seguici Popular o el concert de sardanes amb l'orquestra Blanes.

Durant la resta de jornada no faltarà la sempre esperada Convidada dels Veguers i la celebració dels 25 anys de l'Associació Cultural Andalusa, la Diada Castellera de la Serra o l'actuació de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, entre d'altres.

Diumenge hi haurà ball de festa major amb l’orquestra Maravella, així com un dels actes destacats d’aquesta edició: el Cucània, en què actuarà la reconeguda cantautora Judit Nedderman. 

El Corremusics serà un dels plats forts del dilluns, així com la Nit Jove gran, amb l’actuació de Tex & Sun Flower Seed (Japó), Roba Estesa, Lágrimas de Sangre i dos DJ per tancar la festa.
Una altra tipologia d’actes que destacaran aquesta festa major són els folklòrics i culturals.

Així, com no podia ser d’altra manera, la Capital de la Sardana 2018 comptarà amb dues ballades de sardanes, dissabte i dilluns. 

El seguici popular també tindrà el seu protagonisme amb diverses ballades, i divendres es farà l’11a Béu les Bèsties, que aquest any comptarà amb el Bou de Valls com a convidat.

En aquesta edició de la Festa Major també es podrà gaudir d’un tast de la cultura andalusa, ja que dissabte l’Associació Cultural Andalusa celebra el seu 25è aniversari.
Una altra de les activitats destacades serà la Convidada dels Veguers, que arriba als 10 anys, amb la visita dels Gegants Històrics de Barcelona.