Recta final de la Festa Major

La música i els diables protagonistes en la festa major de Montblanc

Montblanc

Els diables protagonistas
Els diables protagonistas | Foto © Marc Lladó Quadrat

Aquest dilluns 10 de setembre continua la festa major de Montblanc que encara  el  darrer tram festiu. Una jornada marcada per la música i pels diables.

En el primer cas hi haurà música per a tots els gustos. Per a un costat, sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa a la plaça major al migdia.  Per la tarda el CorreMusi’cs Street Festival amb la participació de la Xaranga Mecànica Sound De Secà i la Banda Street Orkestra, o el concert de violí a l’Hospital Santa Magdalena a càrrec del jove violinista montblanquí Alexandre Amorós Korotkov conegut com a Sasha. A la nit a gaudit de la Nit de festadels 70 i dels 80  a la Plaça Major o la Nit Jove a la Plaça Sant Francesc.

En el segon cas es viurà a partir de dos quarts d’11 de la nit pels carrers amb la participació de diverses colles entre les quals l’amfitriona, els Diables de Montblanc. 

També destacarà la presentació del llibre de Jaume Ferrer Puig del llibre “Josep Maria Poblet: periodisme i acció” que es farà a dos quarts de 8 del vespre al Museu.