Marcel Mauri presentarà a Montblanc la nova gestora d’Òmnium Cultural

El segon acte serà el divendres 4 d’octubre a la Sala Gran del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt

Montblanc

Marcel Mauri presentarà a Montblanc la nova gestora d’Òmnium Cultural
Marcel Mauri presentarà a Montblanc la nova gestora d’Òmnium Cultural

El pròxim diumenge 22 de setembre a les 12h a la plaça 1 d’Octubre de Montblanc, Marcel Mauri de los Rios visitarà el municipi per presentar la nova gestora d’Òmnium Cultural a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. A més, el vicepresident d’Òmnium conversarà amb l’escriptora Carme Martí per presentar el llibre de Jordi Cuixart “Ho tornarem a fer”.

 

 

Òmnium Cultural aplega 600 socis aproximadament a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. És per això que, fa uns mesos, un grup de socis de la comarca van iniciar els tràmits per a la creació de la seu territorial. Des d’aleshores s’ha format un grup motor que treballa amb aquest propòsit i que s’ha anat reunint regularment per diverses poblacions de la comarca per tal de crear un pla de treball que integri activitats i propostes per dur a terme al nostre territori, d'acord amb els pilars i objectius d'Òmnium Cultural.

 

 

Per tot plegat, es realitzaràn dues presentacions d’aquest grup i de la junta gestora que ha d’impulsar la seu territorial fins a l’assemblea de socis que en ratifiqui la creació i nomeni una junta oficial. Un grup motor i una junta gestora oberts a la participació de qualsevol soci. La primera tindrà lloc a Montblanc el pròxim 22 de setembre.

 

 

El segon acte serà el divendres 4 d’octubre a la Sala Gran del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt i comptarà amb la presència de Marina Llansana, vicepresidenta d’Òmnium Cultural, que participarà en una taula rodona de la campanya JO ACUSO.