El conseller d'Interior, Miquel Buch, presenta el calendari solidari 2020 dels Mossos d'Esquadra

Per sisè any consecutiu, els beneficis obtinguts del donatiu aniran íntegrament destinats a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC)

Actualitat

El conseller d'Interior, Miquel Buch, presenta el calendari solidari 2020 dels Mossos d'Esquadra
El conseller d'Interior, Miquel Buch, presenta el calendari solidari 2020 dels Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat del director general de la Policia,  Andreu Joan Martinez, i del comissari cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació dels Mossos d’Esquadra, Josep Codina, ha presentat aquest matí el calendari solidari 2020 dels Mossos d'Esquadra. Per sisè any consecutiu, els beneficis obtinguts del donatiu aniran íntegrament destinats a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC).

 

L’acte ha comptat també amb la presència de la presidenta de la FAFAC, Immaculada Fernández, amb qui el cos manté un fort vincle fruit de les darreres edicions d’aquest projecte.

 

Calendari solidari 2020 dels Mossos d’Esquadra 

El calendari 2020 té com a fil conductor alguns dels productes gastronòmics més representatius de la geografia catalana.

 

Per a la realització de les 12 fotografies d’aquest any, s’ha comptat amb la col·laboració d’un centenar de persones dels cos i de 28 entitats entre ajuntaments, residències, museus, etcètera.

 

A les fotografies hi apareixen usuaris, familiars, psicòlegs, personal sanitari i treballadors de les Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer acompanyats de 65 mosses i mossos de tot el territori i de diverses especialitats.

 

Es posaran a la venda 18.000 exemplars que, com l’any passat, incorporen a la part final un decàleg amb recomanacions per tractar amb persones malaltes d’Alzheimer.

 

Aquest projecte solidari s’ha consolidat dins del Cos de Mossos d’Esquadra, que en sis edicions ha recaptat 344.595 euros, lliurats íntegrament a entitats que desenvolupen una important tasca social.

 

Al web dels Mossos d’Esquadra es poden trobar els més de 720 punts de venda on es podran adquirir el calendaris a un preu solidari de 5€.

https://mossos.gencat.cat/ca/els_mossos_desquadra/mossos-solidaris/calendari_solidari