Setmana de la mobilitat sostenible i activitats al parc de salut de Montblanc

Va tenir lloc la II Caminada «Activa’t, fes salut» on hi van participar unes 20 persones

Montblanc

Setmana mobilitat sostenible i parc de la salut
Setmana mobilitat sostenible i parc de la salut

El passat dijous 26 de setembre va tenir lloc la II Caminada «Activa’t, fes salut» on hi van participar unes 20 persones. Aquesta activitat es troba emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.


Amb el lema «Camina amb nosaltres!», la Setmana del 2019 ens anima a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses per a la nostra salut i per al medi ambient. També s’ha buscat potenciar un retrobament de la ciutadania amb el municipi, la seva gent i el seu patrimoni cultural, en un entorn saludable i relaxat.


El participats, contents i actius, van realitzar un recorregut d’uns 10 km, passant per l’ermita de Santa Anna on van poder gaudir d’uns bons grans de raïm, amb l'organització conjunta des de l’Ajuntament de Montblanc, l’ABS Montblanc i l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal.


Relacionat amb hàbitats saludables, la setmana vinent comencen les activitats del parc de salut, amb el lema «Donem vida al parc! Fem salut». Aquesta activitat serà tots els dijous d’octubre, de 9 a 11h, i es realitzaran exercicis al parc de salut, ubicat a la Plaça Xavier Huguet (darrera la biblioteca municipal) de Montblanc, i es treballaran diferents hàbits saludables.


Per a més informació i inscripcions gratuïtes, podeu consultar a l’ABS de Montblanc o a l’Ajuntament de Montblanc, la primera sessió comença el proper dijous 3 d’octubre.