Des d’aquest dilluns, el carrer Muralla Sant Jordi de Montblanc és de sentit únic

Tot plegat forma part d’un futur pla de mobilitat que el consistori començarà a treballar per implantar l’any vinent

Montblanc

Des d’aquest dilluns, el carrer Muralla Sant Jordi de Montblanc és de sentit únic
Des d’aquest dilluns, el carrer Muralla Sant Jordi de Montblanc és de sentit únic | Anna Torija

El carrer Muralla Sant Jordi de Montblanc passa a ser de sentit únic a partir d’aquest dilluns 30 de setembre. L’Ajuntament de Montblanc vol començar, així, a ordenar el trànsit en algunes de les principals artèries de comunicació del municipi.

En aquest cas, la muralla Sant Jordi passa a ser d’un únic sentit entre el carrer Santa Coloma de Queralt i l’avinguda Doctor Folch, amb l’objectiu de millorar el trànsit entre les dues zones escolars de Montblanc, sobretot en les hores punta d’entrada i sortida de les escoles. 

Tot plegat forma part d’un futur pla de mobilitat que el consistori començarà a treballar per implantar l’any vinent. 

Amb l’obertura del carrer Senan, els vehicles que pugin per l’avinguda Doctor Folch, podran després fer canvi de sentit passant per aquest nou carrer que es va estrenar fa uns mesos. 

A més, es millorarà un dels punts perillosos del carrer Muralla Sant Jordi, davant del portal que porta el mateix nom, on ara tenia prioritat un dels sentits. També es s’ha senyalitzat aquesta setmana el pas elevat que s’ha instal·lat a l’encreuament entre l’avinguda Doctor Folch i muralla Sant Jordi, que facilitat l’anada a l’escola dels nens i nenes. També s’aprofita aquest canvi per prohibir l’estacionament al primer tram del carrer Josep Maria Tossas, fins al carrer de la Vinya, per aconseguir una millor fluïdesa en aquest encreuament.