Més de 1.000 autocaravanes ja han utilitzat l’àrea de l’Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí

Més de 1000 autocaravanes ja han utilitzat l’àrea de servei de l’Espluga de Francolí, després de que entrés en funcionament ara fa dos anys. Aquestes dades posen de relleu que una mitjana de deu vehicles utilitzen setmanalment, aquest servei, tot i que aquesta mitjana es veu incrementada o reduïda depenent de l’època de l’any.

L’àrea de servei per autocaravanes, ubicada a l’emplaçament del Parc Fluvial, ofereix el servei de buidat d’aigües negres, el buidat d’aigües grises, servei de càrrega d’aigua potable i servei de connexió elèctrica. Aquests dos darrers serveis requereixen l’ús d’una fitxa que té un cost de dos euros, i que pot adquirir-se a l’Oficina de turisme o bé a l’Ajuntament, i que té una durada de càrrega de dues hores.

Tot i que l’àrea de càrrega pot oferir servei a dues autocaravanes al mateix temps, el mateix Parc Fluvial disposa d’un espai lliure d’aparcament sense límit de permanència

Des de la Regidoria de Turisme es posa de relleu que aquest equipament va ser una aposta ferma per atraure els seguidors d’aquesta modalitat de turisme, molt en augment en els darrers anys. L’acció pretenia dinamitzar el potencial turístic del municipi entre aquest segment d’usuaris, i ara, dos anys després de la seva entrada en funcionament, queda palès que l’objectiu s’està aconseguint.