Novetats a destacar amb els Pastorets de l'Espluga

Les representacions serna le 25 i el 29 de desembre al Casal de l'Espluga. Les entrades ja es poden adquirir

L'Espluga de Francolí

Escena dels pastors
Escena dels pastors | Pep Torres

Aquest any els Pastorets de l’Espluga es podran veure els dies 25 i 29 de desembre de 2018 a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre del Casal de l'Espluga de Francolí amb novetats i sorpreses
Entre elles cal destacar la de nou director musical, l'orquestra més ampla i nova canço de les Fúries.


La representació dels Pastorets d’aquest any tindrà l’orquestra més gran, amb fins a 15 músics, dirigits enguany per Diego Calderón, que s’estrena al capdavant de la banda sonora arranjada per Sergi Esparza a la qual s’hi afegeixen algunes novetats, com l’acompanyament orquestral que Calderón ha preparat pel Ball de Bastons que es pot veure al segon acte. Per primer cop, la colla infantil dels Bastoners de l’Espluga picaran acompanyats de flabiol i orquestra en un fragment de l’anomenat ‘Cant del Poble’ on es poden escoltar les melodies dels Segadors i la Santa Espina.

Una de les sorpreses més esperades d’aquest any serà la nova arribada dels dimonis sota invocació de Satanàs. Aquest any, la tradicional melodia de les Fúries de l’Infern incorporarà una nova sonoritat que farà vibrar l’escenari i la platea. El productor musical Ferran Andechaga farà sonar com mai s’han sentit les veus dels Pecats Capitals a un ritme trepidant, amb un nou cor format per Toni Morlans, Ferran Lozano, Guillem Tierz, Marc Roca, Ramon Biosca, Gemma Roselló, Isabel Vallès i Maria Tierz.