Tot comença a agafar forma de cara a les municipals

Editorial

De mica en mica, i ja des del mateix mes de gener, es comença a respirar ambient electoral als nostres pobles i viles. No en va, cal recordar que el proper mes de maig, el dia 26, se celebraran les eleccions municipals, que hauran de configurar els nous consistoris de la Conca de Barberà, i per extensió, el nou Consell Comarcal.


Aquest ambient electoral que esmentàvem a l’inici es deixa notar sobretot, i de forma ben clara, amb el nombre d’obres públiques que estan vivint els municipis. Sembla curiós, però ja comença a ser ben recurrent que les obres de millora als diferents carrers i places, no ja tan sols de la comarca sinó d’arreu del país, arribin precisament, com a estranya curiositat, els cinc primers mesos de l’any electoral. Fa de vegades inclús riure, i a ningú se li escapa el pensar que potser es fa per electoralisme.


En aquest sentit, seria bo que les diverses obres públiques s’anessin repartint durant la legislatura i que fins i tot es fessin plans que sobrepassessin dues o més legislatures de forma pactada entre tothom, però tenim tots plegats la mania de fer-ho tot ràpid, a última hora i, més d’una vegada, no gaire ben fet.