Importants actes arriben a la comarca

Editorial

La nostra comarca es disposa a viure actes importants d’aquí a ben pocs dies. Per una banda, el dia 23 d’abril tothom gaudirà, un any més, de la festa del llibre, de l’amor i de la cultura amb la celebració de Sant Jordi; una jornada que és, per dret propi, el dia dels enamorats propi dels catalans i del conjunt dels Països Catalans, més enllà de santvalentins, clarament aliens a la nostra cultura i d’important caire mercantilista. Novament, els nostres pobles i viles s’ompliran de roses i llibres, amb el rerefons enguany de recordar amb dolor els nostres presos polítics i exiliats.

 

Tanmateix, coincidint amb aquest dia de l’amor, la rosa i el llibre, Montblanc acollirà els primers actes de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, que de fet farà tot el seu esclat el divendres dia 25 d’abril. Amb tot, per Sant Jordi, com no podia ser d’altra manera, ja en tindrem els primers tastets.


 I finalment, no hem d’oblidar tampoc la celebració dels diferents actes de Setmana Santa, en aquest any en què tot ens ha vingut de cop. També les nostres localitats viuran els diversos actes típics d’aquests dies, que ja van començar amb el passat Diumenge de Rams i que culminaran dilluns amb el dia de la mona.