La campanya electoral va avançant

Editorial

Quan aquest setmanari arribi a les mans dels nostres lectors i subscriptors, faltarà una setmana justa perquè la campanya electoral per a les eleccions municipals i europees arribi a la seva fi. En el cas de la Conca de Barberà, haurà estat una campanya que de fet, per a alguns partits que es presenten, ja fa temps que havia començat de forma extraoficial, ja que alguns no han parat des de fa mesos de reunir-se amb veïns de diverses pedanies o associacions i la seva projecció mediàtica i social es va fer present des de molt abans que comencés aquesta campanya.


Tanmateix, a la Conca de Barberà, la campanya bàsicament està girant entorn de punts ja coneguts. Per exemple, en l’anterior campanya de les municipals, amb temes recurrents en localitats com Montblanc o l’Espluga de Francolí que semblen repetir-se en el temps i sense que s’hagin mogut en els darrers quatre anys. La campanya, a més, ha tingut per exemple un element innovador, digne d’eleccions a què se’ls dóna més volada, amb la celebració per exemple d’un debat televisat.


Sigui com sigui, encara resten set dies i caldrà esperar que tot avanci normalment i que després d’aquestes municipals i europees no ens trobem aviat amb unes eleccions al Parlament.