I ara, toca esperar la constitució dels nous ajuntaments

Editorial

Els ciutadans de la Conca de Barberà que tenien dret a vot ja l’han pogut exercir, i en menys d’un mes han estat cridats dues vegades a votar; primer, a les institucions espanyoles, i fa ben pocs dies, als ajuntaments i al Parlament Europeu.

 

Potser han estat massa eleccions en un curt període de temps, però als estrategs que potser ja preveien un bon resultat de Sánchez, ja els anava bé demostrar com de bé que li anava a les generals sabent que les municipals es farien sí o sí el 26 de maig, i per tant, també les eleccions europees, que ja tenien data registrada, i així arrossegar també, en general, arreu dels municipis i comarques, un bon resultat socialista.

 

De fet, el PSC ha estrat aquesta vegada a l’Ajuntament de Montblanc i la gran incògnita és on haurà anat el votant de la CUP, ja que resultats en mà sembla que no s’ha mobilitzat, en el cas de Montblanc, on la formació no es presentava.

 

Ara caldrà esperar, ja que el tema pactes no afecta els municipis de la nostra comarca, que el proper 15 de juny es formalitzin els nous ajuntaments. I un avís a navegants: cal treballar més el tema de la comunicació.