Un èxit de 27.000 joves que han passat per Montblanc

Editorial

Fins a 27.000 joves han passat per Montblanc per gaudir d’aquesta edició de l’Acampada Jove; una xifra que representa una irrefutable nova mostra del gran poder de crida que té aquesta cita politicomusical dels Països Catalans i que té Montblanc com a escenari privilegiat.


Durant els dies que ha durat l’Acampada Jove s’ha fet palès que l’organització ha arribat a un alt nivell d’organització i que cada any es poleix més i més. Cap d’aquests milers de joves ha causat aldarulls ni s’han hagut de lamentar danys, i tot plegat ha anat fluint de forma molt bona, incloent-hi el sempre polèmic tema de la neteja del recinte del festival. El treball organitzatiu i del voluntariat ha estat, doncs, fantàstic.


Cal afegir, a més a més, un fet que ja comentàvem la setmana passada, i és que cal que ens adonem que els 27.000 joves que han passat per la Vila Ducal ja guardaran el nom i l’experiència de Montblanc dintre del seu subconscient mentre visquin, i que el que han conegut durant els dies d’Acampada els ha arribat més que qualsevol campanya publicitària. Ara ja tindran Montblanc i la Conca per sempre més en el seu record i, és clar, hi tornaran.