La Conca torna a ser protagonista

Editorial

La nostra comarca ha tornat a ser protagonista central d’un nou número de la revista Descobrir, que a aquestes alçades no cal descobrir a ningú la importància que té entre molts lectors a l’hora de decidir l’escapada de cap de setmana o vacances que programen arreu del país. Doncs bé, tot plegat demostra, una vegada més, que més enllà del que els nostres ulls veuen en el dia a dia, que a causa de la rutina, la quotidianeïtat i tot plegat, podem gaudir de la gran bellesa, riquesa i varietat que té la nostra comarca i que per l’esmentat més amunt, els qui hi vivim, no sabem apreciar prou; i per tant, és bo, que de tant en tant, des de fora, ens facin veure l’espectacular comarca en la qual vivim i en la qual desenvolupem el nostre dia a dia.

A banda de tot plegat, ja falten menys dies perquè arribi una nova proposta amb la cuina i els nostres productes com a grans protagonistes, com és Safrània, que serà una de les primeres cites,que fins al mes de gener s’aniran desenvolupant a la nostra comarca, amb els nostres productes, els que podem trobar en aquesta tan rica comarca en què vivim, com a grans protagonistes. A més a més, ha començat una nova iniciativa anomenada “Sabors de la Conca de Barberà”, que precisament vol promoure entre els nostres visitants els aliments que aquesta terra nostra ens proporciona generosament.