Ens n’hem de felicitar tots plegats

Editorial

Aquesta setmana, la nostra comarca ha viscut esdeveniments i resultats d’esdeveniments anteriors, dels quals tots ens hem de congratular. I és que si comencem per Safrània, què dir dels seus milers de visitants? Sens dubte, ha estat un èxit irrefutable que demostra el gran encert dels nostres gestors turístics a l’hora de proposar aquest element transformador que fins fa no pas tant, era la Fira de Sant Martí.

Safrània, a més, ha estat un element dinamitzador de l’autoestima col·lectiva pel que fa als productors de productes de la Conca de Barberà, un element impulsador de noves empreses i iniciatives agroalimentàries, que sens dubte, posen en valor tot allò que es fa a la Conca de Barberà, alhora que dóna moral als nostres productors i restauradors.

En aquest sentit, el passat divendres es presentava una nova iniciativa, que és l’etiqueta que corrobora els productes de qualitat de la nostra comarca i que va ser un acte ben destacat dintre del programa de Safrània. Tanmateix, en alguns establiments restauradors de la comarca ja es comencen a veure les etiquetes en les seves portes que s’hi aposta pels vins catalans.

Així doncs, entre unes coses i les altres, la Conca de Barberà va posant-se encara més en valor, per no parlar també d’una altra iniciativa, la de Sabors de la Conca o el “Som Terra de Safrà” a Santa Coloma de Queralt.