Complim objectius

Editorial

Sembla que aquesta ha estat una setmana en què els objectius es van complint a la comarca i es van tirant passos endavant per seguir-ne complint d’altres. Sens dubte, una de les notícies d’aquests dies ha estat que l’Ajuntament de Montblanc ha anunciat que la piscina coberta aviat podrà ser una realitat a la capital de la Conca de Barberà. Era un dels punts de campanya de l’actual equip de govern i, en aquest sentit, sembla que està a punt de ser complert. De fet, les màquines ja treballen en el forat de piscina al càmping i ara només caldrà veure com es tira endavant amb la segona fase del projecte i, per tant, s’instal·lar la coberta que permetrà utilitzar la piscina a l’hivern. Una piscina que seria per a Montblanc i per a tots els comarcans. Caldria agafar el cotxe, però per contra, no caldria canviar de comarca per anar a practicar natació o qualsevol altra activitat aquàtica els mesos de fred.
Una altra bona noticia ha estat, també, l’ampliació de l’escola de Barberà de la Conca. Un projecte fet realitat onze anys després i del qual podran gaudir, per fi, els nens i nenes de la localitat, a més dels seus docents. Ha costat, però s’ha aconseguit, una bona nova per a la localitat, que també aquest mes espera iniciar les obres pel tema de l’esquerda.
D’altra banda, i també amb intenció de seguir complint objectius, el Consell d’Alcaldes dilluns passat aprovava la redacció de la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà, un projecte que cal redactar i de què d’aquí un any es veurà el contingut i si segueix tirant endavant. Una nova manera de tirar endavant la comarca i afegir valor al paisatge que la forma i l’envolta.