Comencem l’últim mes de l’any

Editorial

Ja hem entrat al mes de desembre i, per tant, en la recta final d’aquest any 2017. Com tots els anys, hi ha hagut de tot, però resta veure encara els esdeveniments que succeiran en els propers trenta-un dies i que permetran fer un balanç complet d’aquest exercici.

De moment començarem el mes encarant una setmana de pont i dies festius i en què es veurà la resposta dels catalans per assistir a Brussel·les el proper dia 7.
Un acte que es trobarà ja en plena campanya electoral i que, per tant, ens farà mirar (que ja ho fem) cap a les eleccions del 21 de desembre.

El desembre, però, no seran nomes eleccions, sinó que, com cada any, la societat es bolcarà en els actes de La Marató de TV3: varietat d’actes organitzats per recaptar diners per una causa solidària i amb què Catalunya mostra any rere any la gran capacitat de solidaritat que té. També la solidaritat es mostrarà aquest cap de setmana amb la recollida d’aliments gràcies a la campanya del Gran Recapte.

I què més ens espera aquest desembre? Les campanyes de Nadal que es presenten a tots els pobles, els actes nadalencs que faran respirar una mica d’alegria entre la població, l’encesa dels llums als carrers i places... Tot plegat, una alegria que pot ser més gran si, amb un sorteig o altre, la loteria porta sort a casa nostra.
Així doncs, encarem la recta final de l’any 2017 amb un mes de desembre que també ve replet de notícies, amb el 21-D i les seves activitats prèvies i conseqüències com a protagonistes en moltes jornades.