Benvingut, nou pavelló a l’Espluga de Francolí

Editorial

L’Espluga de Francolí va viure aquest dissabte passat una jornada ben especial i especialment esperada, donada la gran riquesa de les seves entitats esportives: va viure la jornada de la inauguració del nou pavelló poliesportiu. Una moderna instal·lació polifuncional, que de ben segur marcarà un abans i un després en la rutina esportiva d’entitats com ara l’Hoquei del Casal de l’Espluga de Francolí.
Aquest pavelló ha estat possible després de llargues reivindicacions i la constància de les autoritats locals en la seva reivindicació davant les autoritats competents del govern català, i dissabte dia 5, doncs, es posava el punt final a un llarg camí de treball. Malauradament, tal com es va fer avinent durant l’acte d’inauguració, hi faltava el nostre president, Carles Puigdemont, el nostre president legítim i que l’Estat va destituir de forma il·legítima, amb la qual cosa es va veure obligat a anar-se’n a l’exili.

Sigui com sigui, tot i la manca de govern per culpa del malaurat article 155, a l’Espluga de Francolí i en general al conjunt de la nostra comarca es va poder inaugurar una estructura en aquest cas esportiva, ben necessària per a la població. I ara, parlant d’inauguracions, ens podem preguntar: quan podrem inaugurar el túnel del Coll de Lilla?