Torna una nova edició de Brickània

Editorial

Quan ja comença a fer-se sentir l’ambient de Sant Joan, un cap de setmana abans, a la capital de la Conca de Barberà arriba una nova edició de Brickània; una proposta carregada d’atractiu i que es troba plenament consolidada, amb el rerefons de l’encert d’haver sabut, des dels gestors de turisme de la capital de la Conca de Barberà, incorporar Star Wars com a element destacat del certamen. I és que seran moltes les persones que, arribades d’arreu del nostre país, i potser alguns de fora també, voldran endinsar-se un any més en aquest fascinant món del Lego. Tot, doncs, està ja a punt, i cal que ens felicitem que un element més d’atracció turística per a Montblanc es mostri plenament consolidat, tal com de ben segur demostraran les xifres de visitants que el certamen tindrà.

Tanmateix, la comarca tindrà aquest cap de setmana un altre element d’atracció com serà la Festa del Trepat, que tornarà a posar en valor, un any més, les excel·lències d’aquesta varietat de raïm autòctona de la Conca de Barberà, i que encara té recorregut per tenir el reconeixement que certament es mereix. 

Tenim dues mostres, doncs, novament de la fortalesa de la nostra comarca a l’hora de fer propostes atractives que ajuden, sens dubte, a la seva gran projecció.