Els joves, protagonistes aquests dies

Editorial

Quan arribem a aquesta alçada de l’any, a la Conca de Barberà l’activitat no s’atura, ni molt menys; i és que des de fa uns dies i pràcticament fins a finals d’aquest mes de juliol, seran els joves els grans protagonistes als diferents pobles i viles de la nostra comarca. No en va, en són moltes les que celebren les seves respectives setmanes de la joventut; amb activitats lúdiques i, alhora, algunes d’elles també formatives. Els pobles que les acullen, s’esforcen perquè els joves se sentin copartíceps de l’estiu i la vida de les seves respectives localitats, tan buides, moltes vegades durant els mesos més freds.

Tanmateix, a l’Espluga de Francolí han segellat una de les millors edicions del Riubombori, que sota l’organització de la Cultural Jordi Francolí ha reunit centenars de persones al voltant de la música i demostren que va ser una iniciativa molt encertada per honorar la figura del malaurat Jordi Francolí.

I són diverses, també, les iniciatives estivals que enceten els nostres pobles, que fan que aquesta sigui una comarca ben viva durant els mesos estivals. La Conca de Barberà demostra que hi ha vida més enllà de les zones costaneres i el que és més important, demostrant que no només hi ha vida, sinó que n’hi ha molta.