Una nova edició d’una gran aposta cultural

Editorial

Aquest dissabte passat arrencava al monestir de Poblet una nova edició del Festival Internacional d’Orgue de Poblet, una aposta cultural i musical de tardor que compleix, amb aquesta edició, el sisè any consecutiu de celebració.

 

El fet d’haver arribat als sis anys de vida demostra una vegada més que les dues apostes musicoculturals que ha fet el cenobi cistercenc, l’estival i la de tardor, cadascuna amb la seva idiosincràsia, són un veritable encert i que doten la vida cultural del conjunt de la comarca d’un gran valor afegit que, fins fa no pas gaires anys, només vèiem en indrets més grans i fora, inclús, de la demarcació de Tarragona; i el públic, coneixedor de la qualitat de les propostes, respon degudament i en cadascun dels concerts programats, ja que són moltes les persones que gaudeixen de figures de primer ordre pel que fa al minoritari art musical de ser gran intèrpret d’orgue.

 

Ara resten dues cites més amb aquest Festival Internacional d’Orgue de Poblet, que sens dubte acabaran de confirmar l’encert de l’aposta i l’encert del programa de l’edició d’enguany, que fa que el gran orgue situat al monestir de Poblet es pugui lluir. Ho veurem aquest cap de setmana i el proper.