Molt bon Nadal a tots els nostres lectors

Editorial

Com qui no vol la cosa, ja tornem a tenir un altre Nadal a les nostres vides, que en el fons són una suma de Nadals i d’elements i tradicions diverses repetides al llarg dels anys, fins que d’altres ens agafen el relleu amb les seves celebracions.

 
Aquest any, però, el Nadal ens arribarà uns dies després del controvertit divendres 21-D, en què molts voldrien que hi hagués violència als carrers de Barcelona per poder tenir la justificació per desplegar la seva ira repressiva; no en va, ja porten dies com un corb quan ensuma un possible cadàver anunciant violència a torn i a dret. En el moment d’escriure aquestes línies, però, estem segurs que la violència no arribarà per part dels qui defensen la llibertat nacional del nostre país i que la jornada del 21-D serà, com sabem fer molt bé, tranquil·lament reivindicativa.


Sigui com sigui i passi el que passi avui, divendres, cal que entre tots prenguem una mica de calma, respirem fondo i que intentem gaudir d’un Nadal com Déu mana, en companyia dels nostres familiars, d’aquells qui ens són més propers i que sapiguem donar escalfor a tots aquells que es poden sentir ben sols en aquestes dates que se suposen rodejades d’escalf. Nadal és un any més entre nosaltres i cal que entre tots hi donem sentit, tot i els vents de violència que anuncien i voldrien tants personatges.