“Segueixo escrivint, amb la idea d’un nou llibre: ‘Jo, Isabel López”

Isabel López Autora del llibre, ‘Tu sueña… Yo te acompaño’

El passat 30 de setembre, la conquenca Isabel López presentava al Bay-Pass Cafè de Tarragona el que és el seu primer llibre, ‘Tu sueña… Yo te acompaño’, de l’Editorial Seleer.

Com va viure l’acte de presentació de fa uns dies del seu llibre?
La presentació va ser en un acollidor cafè de Tarragona, que l’editorial va triar per a l’esdeveniment. Una tarda tranquil·la, d’agraïment per la meva part als que van voler compartir amb mi aquest moment tan especial.

És aquest el seu primer llibre? D’on li ve la passió per la literatura?
Aquest és el meu primer llibre, però escriure ho faig des de molt joveneta; amb la meva germana gran, sent nena escrivíem poesies i ens els regalàvem l’una a l’altra.

Com veu que en una comarca com la Conca sorgeixin tan bon nombre d’autors?
M’encanta que a la Conca, igual que jo, hi hagi més persones que s’inspirin fins al punt que puguin expressar el que volen i senten.

Com es definiria com a escriptora, i a qui va dirigit el seu llibre?
Em definiria com una persona somiadora, amant de la música, la poesia i amiga fidel del que li somriu a la vida, aquest toc màgic que necessitem perquè tot resulti millor.

Li va portar temps escriure’l?
Unes llibretes guardades surten d’un calaix i en poc temps la idea de fer un llibre sorgeix, fins que aquest es fa real i el podem presentar.

Finalment, té algun projecte en ment? I per a qui no la conegui, qui és la Isabel López i què fa normalment?
Segueixo escrivint, amb la idea d’un nou llibre, Jo, Isabel López: m’agrada aquest connectar, quan de nou ho aconsegueixo... en la tranquil·litat de les hores, acompanyada d’una suau brisa que acaricia el pensament, prenent forma la imaginació, arriba l’instant que necessito, per poder expressar i dissenyar a la meva manera... a vegades és difícil, quan el treball de les moltes coses a fer diàriament resta temps per escriure.

Una breu sinopsi del llibre:
“Ella, aquest ésser somiador com pocs, neix i passa la seva infantesa en un bonic lloc envoltada de natura. La seva història explicada per ella i un follet del lloc, que l’acompanya pel pas dels anys. Amant dels petits detalls, els que converteix en grans al seu interior. Agradant-li aquesta forma delicada d’escriure sobre les coses, s’apassiona per la poesia. * El llibre és una invitació a conèixer les seves poesies i relats ... i un missatge a deixar-se anar i deixar-se portar en la direcció en que vulguin guiar-te els somnis ... La meravella que ens envolta ja és un somni, Viviu-la”.