“Per a mi la unió de reiki i música és el resultat d’un estat de gràcia vital i únic”

Raül Poblet Músic, reiki ‘master’, reflexòleg

Raül Poblet ens parla de la seva passió per la música, que combina amb la pràctica de teràpies i, especialment, el reiki

Com podríem definir Irpa Grupo Holístico, i qui el compon?
Irpa Grupo és un grup integrat per diferents terapeutes des de diferents vessants del camp holístic i espiritual: reiki masters, terapeutes florals, massatgistes, etc. L’objectiu és buscar la sinergia i la cohesió de les nostres obres i les nostres ments. Ajudem les persones en el seu procés de creixement personal en el difícil món d’avui dia. Establim nexes entre el diví i l’humà i viceversa. Oferim ajuda humana psicofísica integral.

Quins serien els principals serveis que ofereix el grup i com va néixer?
Els principals serveis que oferim són: reiki, EFT (tècnica d’alliberació emocional), teràpia vibracional amb bols cantadors (cuencos tibetans), reflexologia podal i manual, massatges, massatge metamòrfic, moxibustió, aqualead, gemoteràpia, teràpia floral, curació amb símbols i aigua (mètode Pra- Neo- Hom), pèndol hebreu, meditacions grupals i taller de mantres devocionals. Consultes: lectures de registres Akàshics, runes, orientació grafològica, carta natal, revolució solar i assessoria holística integral. A més a més, s’ofereixen cursos, seminaris i teràpies a distància (nivells de reiki, tallers d’art conscient, tallers de cantoteràpia).

També el grup compta amb un equip que es dedica al fengshui i a fer neteges energètiques i harmonització d’espais a través d’un diagnòstic amb radioestèsia.

El grup va néixer l’any 2014, com una iniciativa conjunta entre Catalunya i l’Argentina. La nostra idea va ser la de nuclear terapeutes que treballaven en l’àmbit individual i formar amb ells aquest equip interdisciplinar de treball i investigació.
Irpa Grupo està avalat i compta amb el suport de la nostra amiga la Dra. Elena Barraquer, presidenta de la Fundació Elena Barraquer; el Sr. Víctor Fernández, president de la Federació Europa de Reiki; el Sr. Johnny de Carli, president de l’Institut Nacional de Reiki de Brasil, i del Sr. Miquel Vidal, reiki master i director d’aula espiritual d’Anglaterra.

Darrerament es parla molt del reiki; què és el reiki?
Es denomina reiki a l’energia més sublim i espiritual de totes les energies de l’univers. Reiki és també una teràpia original, basada en la potència espiritual de l’univers que torna saludable l’ésser humà incrementant-ne la pau mental i l’alegria de viure. Reiki actua en el cos en el pla físic, psíquic, emocional i espiritual. Reiki està reconegut com una teràpia complementària per la OMS.

Actualment reiki s’ofereix en molts hospitals d’arreu del món.

Com es poden combinar el reiki i la música i quins beneficis aporta aquesta unió?
La música per a mi és i ha estat des de sempre un eix fonamental en la meva vida. La música m’ajuda a construir un món intern, ric i especial. En el meu cas el cant, la veu és un instrument de sanació a tots els nivells.
Per a mi la unió de reiki i música és el resultat d’un estat de gràcia vital i únic.

Integrar el Grupo Irpa em permet també compartir el meu do del cant per ajudar els altres, i això em fa molt i molt feliç.

Quin és el procés de sanació a través del reiki?
Nosaltres sempre parlem de reiki, com una oportunitat per al canvi. Als pacients sempre els diem: “No prenguis reiki si no estàs disposat a experimentar un canvi en la teva vida”!

“L’univers et dona el que necessites, però no sempre el que vols.”

Reiki es pot fer de manera presencial i a distància, el resultat és el mateix. Si parlem en termes d’energia universal, sabem que la mateixa no està condicionada ni pel temps ni per l’espai, la física quàntica ho demostra.

Reiki ajuda les persones i els animals a aconseguir el benestar des de qualsevol aspecte. Des de la seu d’Argentina estem atenent molta gent d’Europa i d’Amèrica.

On pot trobar la gent els vostres serveis?
La nostra principal plataforma d’atenció és virtual. Ens poden contactar a través d’aquests contactes: telèfon: +54 92 323 613 708, 683 342 411 (Raül Poblet); 
e-mail: irpagrupo@gmail.com; 
site: irpagrupo.wix.com/irpa; Google + : irpagrupo, i Twitter: @irpagrupo.