“Estic molt content amb tots els jugadors que he trobat a la plantilla”

Albert Pérez Entrenador del CF Montblanc

Albert Pérez ha debutat aquesta setmana al camp del Vilar, davant l’Atlètic Valls, com a nou entrenador del CF Montblanc. Arriba per substituir Josep Maria Català.

Per començar, per a la gent de la Conca que no el conegui, qui és Albert Pérez, què fa i quins antecedents esportius té?
Bé, tinc 33 anys, estic vivint a la Riba i treballo a l’Institut de Montblanc, on ocupo el càrrec de coordinador de Qualitat, i jugo a futbol, al CF l’Albi. Com a entrenador vaig estar dos anys a Valls; el primer any vam pujar amb el juvenil, el segon any vam quedar campions de lliga jugant, precisament, contra el Montblanc al seu camp, i després vaig estar dos anys a la Riba, on el primer any vam pujar de categoria, a Tercera Catalana, i el segon any ens hi vam mantenir; en total, fa uns quatre anys que faig d’entrenador.

Com va anar el seu fitxatge pel CF Montblanc? Feia dies que havien contactat amb vostè?
Doncs l’any passat, quan vam acabar de pujar amb la Riba, vam parlar amb el president del Montblanc sobre la possibilitat, però jo m’havia compromès amb la Riba de continuar un any més, i es va aparcar, doncs, la possibilitat. Des de llavors no hem mantingut més contacte fins fa ben pocs dies, quan van fer fora l’anterior entrenador i van venir a parlar amb mi per veure si em faria càrrec de l’equip.

Com valora el primer contacte que ha tingut amb la plantilla, la rebuda, i com veu els jugadors que té actualment?
Bé, el contacte amb la plantilla aquesta primera setmana ha estat molt positiu; m’he trobat un grup d’amics amb moltes ganes de treballar, moltes ganes de fer les coses bé i de competir. I bé, estic molt content amb tots els jugadors que he trobat.

Debutar davant d’un rival com l’Atlètic Valls no facilita molt el debut, no creu?
El fet de debutar contra l’equip més en forma de la lliga i al seu camp, doncs evidentment no era l’òptim, amb l’afegit que només tenia darrere una setmana de treball amb l’equip, però estic molt content de com ha anat la setmana i de com s’ha competit en aquest partit, en què tot i acabar perdent als últims minuts, crec que ha quedat en el grup una sensació molt positiva.

Quina serà la filosofia que aplicarà d’aquí a final de temporada, i com valora el debut d’un nou fixatge, com vostè, com és Aleix Barrabeig?
Referent a la filosofia, serà més o menys la mateixa que he aplicat en els equips per què he passat, que és competir tots els partits al màxim i després, el resultat, que sigui el que hagi de ser. Amb relació a Aleix, doncs s’acaba d’incorporar i aquesta setmana ja ha estat entrenant amb nosaltres i bé, m’ha donat molt bones sensacions, i aquesta setmana ha fet ja un molt bon partit. També, de cara a la setmana vinent, s’incorpora un nou jugador, Marc, que també ve del juvenil del Valls i ens ajudarà.

Veu possible l’objectiu de pujar?
Referent a l’objectiu de pujar, jo, quan vaig parlar amb el president i la junta, no vam parlar mai que hi hagués aquest objectiu, i bé, del que sí que vam parlar és que la finalitat és que hi hagi un bon grup, que es competeixin els partits, que es lluiti tot al màxim, que s’hi posi intensitat i a partir d’aquí, l’objectiu, quan quedin cinc setmanes per al final, ja ens el marcarem. Ara és aquest treball diari i anar creixent com a equip.