“Hem recuperat la il·lusió de l’afeccionat montblanquí”

 

En aquesta entrevista, Antonio Gonzàlez ens parla de com va viure la temporada, com es prepara la propera i sobre el club, el CF Montblanc, en línies generals.

És encara recent que l’equip amateur no va poder pujar a Segona a les fases. Com vas viure personalment aquell moment?
Bé, va ser un moment molt dur, i el que més em va importar va ser quan es va acabar el partit i vaig veure als jugadors plorant i abatuts al terra. Aquell moment, per a mi, va ser molt emotiu i complicat; de fet, ja no pensava en la meva persona, pensava en els jugadors, cos tècnic i afició; però bé, després et pares a pensar i et dius “Antonio!, ha sigut una gran temporada!”, i em quedo amb el bon treball fet durant tota la temporada.

El canvi d’entrenador la temporada passada va ser un dels moments més delicats com a president?
La veritat és que el canvi d’entrenador va ser, personalment, una decisió molt difícil de prendre, tant per a mi com per a tota la junta va ser dur, degut al fet que amb el Sr. Català ens unia una amistat molt forta que avui en dia encara dura i que espero que continuï. Però quan ets president d’un club has de prendre decisions encara que no t’agradin, ja que per damunt de les persones està el club. Al final, nova temporada a Tercera Catalana.

Com esteu preparant la nova temporada i quins canvis veurem a l’equip amateur?
Aquesta propera temporada l’estem preparant amb molta il·lusió i ganes de fer coses grans; però tot vindrà marcat pel fet de si, partit rere partit, la il·lusió i les ganes són iguals o més grans que la temporada passada.

Quin balanç fa de la marxa de l’Escola, i com s’estructurarà de cara a la nova temporada?
Bé, per valorar l’escola els més adequats són els tres coordinadors, Oriol Blavi, Héctor González i Sergi Solanes; però per a la junta i per a mi personalment, crec que ha sigut molt positiva, la temporada, i esperem que la propera sigui encara millor.

Com s’ha tancat econòmicament la temporada com a club?
Tot i que no porto l’àrea econòmica del club i no en tinc dades concretes, que són cosa del Jordi París, crec que bastant bé.

En l’àmbit de la junta hi ha algun canvi?
I quan es prepara l’assemblea del club? Hi haurà petits canvis a la junta, però els explicarem el dia de l’assemblea, que encara no té data; crec que serà passada la Festa Major.

Quan s’acabi la propera temporada, què espera haver aconseguit, esportivament i socialment, com a president?
Quan s’acabi la temporada espero, sobretot, una molt bona convivència entre tota la família del CF Montblanc, tant de jugadors com tècnics, junta i, és clar, l’afició, que per a nosaltres és molt important, i en l’aspecte esportiu, tot el millor que ens vingui.

Finalment, com està pel que fa a socis, i què es pot fer per animar més les grades al llarg de la temporada?
Crec que estem en un bon moment quant a socis. Hem recuperat la il·lusió de l’afeccionat montblanquí, que en pujar al camp fa que els jugadors se sentin emparats i amb més ganes de fer les coses millor, i per la meva part, com a president, em sento la persona més feliç i estic molt agraït cap als meus companys de junta, jugadors, tècnics i òbviament l’afició, que per a mi és de primera divisió i els envio una salutació a tots.