“És una mica entre fantàstica i de ciència-ficció, però que no està gaire lluny de la teoria de la relativitat”

David Flor Autor del llibre El sueño de un despierto

“És una mica entre  fantàstica i de ciència-ficció, però que no està gaire lluny de la teoria de la relativitat”
“És una mica entre fantàstica i de ciència-ficció, però que no està gaire lluny de la teoria de la relativitat”

David Flor és un vell conegut dels moviments socials a la Conca de Barberà i ara ens presenta el seu primer llibre publicat; un llibre que ens descobreix una altra faceta d’aquest ara empresari 
que té una gran vocació en l’àrea literària.

 

Com et va sorgir la idea d’escriure aquesta història, i sobretot, que acabés sent publicada?

A veure, el fet d’escriure una història, com tu dius, no té més misteri que des de ben petit sempre he escrit llibres o històries, sobretot de poesia o aventures. L’afició d’escriure ve d’herència per part de la meva àvia, i fins ara ho feia per afició, escrivint, imprimint i maquetant jo els meus propis llibres per regalar-los a amics o familiars. Però molts d’ells, en llegir aquest, en van motivar a portar-lo a una editorial, i així ho he fet.

 

Tens altres llibres escrits, però no publicats. Tens pensat presentar-los a una editorial o crearàs una nova història?

Sí, de fet en tinc quatre més i un altre que estic acabant; un d’investigació sobre les xarxes socials, un de política, un de receptes de cuina, un conte i el que estic acabant, el de poesies.

 

Des de quan tens la vocació per l’escriptura?

No ho recordo, però el primer llibre, si se’n pot dir llibre, el vaig escriure amb 10 anys i la llàstima és que estava escrit en una llibreta a mà i amb els anys el vaig perdre.

 

Podríem dir que és una història fantàstica o una mica de ciència-ficció?

Diguem que és una mica entre fantàstica i de ciència-ficció, però que no està gaire lluny de la teoria de la relativitat del gran Einstein, que deixava la porta oberta a la possibilitat algun dia de viatjar a través de l’espaitemps.

 

Com definiries el personatge, el Robert?

Una persona incrèdula, egoista, que a mesura que passa per certes etapes d’aquesta aventura es va transformant en una persona més humil i humana.

 

Quins han estat fins ara els comentaris de la gent que l’ha llegit?

Bé, les crítiques han estat bones i algunes constructives, que és del que es tracta, però és clar que un llibre és molt semblant a un bon plat de menjar: per a alguns pot ser un bon menjar i altres no els agrada, d’això es tracta, de la diversitat, si a tots ens agradés el mateix el món seria molt avorrit.

 

Hi ha dates previstes per presentar-lo?

Sí, tinc previst presentar el llibre el dia 16 de novembre, a les 20 h, a la Llibreria Roca de Valls.