“Estem planificant noves propostes per a després de Nadal, i sobretot per a la temporada vinent”

Pau Francesch Ribó Membre de la nova junta directiva del CBM i jugador del sènior masculí

Esports

“Estem planificant noves propostes per a després  de Nadal, i sobretot per  a la temporada vinent”
“Estem planificant noves propostes per a després de Nadal, i sobretot per a la temporada vinent”

Pau Francesch és una persona ben implicada des de fa temps en el bàsquet montblanquí, i des d’aquesta temporada, implicat en una nova junta directiva. En aquesta entrevista ens en parla.

 

Ha començat una nova temporada per al CB Montblanc. En quin moment de salut es troba avui dia l’entitat, i què el va portar a vostè a implicar-se en la nova junta?

Doncs sí, aquesta temporada ha començat amb molta il·lusió per a tots els que hem engegat aquesta nova junta i per a tots els jugadors i jugadores de l’entitat. El club es troba en un bon moment de salut, sota el meu punt de vista. Evidentment, havia tingut temps més bons, però també n’ha tingut de pitjors. Crec que és important que els jugadors i jugadores que tenim estiguin contents i que vegin com de fascinant, divertit i emocionant que és aquest esport. Tenim un bon nombre de fitxes en edat escolar, cosa que vol dir que alguna cosa s’està fent bé i que promet futurs equips grans. Per últim, m’he implicat en aquest nou projecte perquè som uns quants amics dintre del club que volíem canviar algunes coses i dinàmiques que estava agafant l’entitat.

 

Vostè forma part d’una nova junta directiva. Quins objectius s’han marcat de cara a la nova gestió, i com està estructurada?

Tècnicament estem en procés de canvi, pel que fa a la nova junta, però degut que l’última temporada el club va tenir molts problemes per autogestionar-se per la falta de gent, de moment estem fent tasques de manteniment del material, control econòmic i sobretot planificant noves propostes per a després de Nadal. I sobretot per a la temporada vinent.

 

Continua endavant la col·laboració amb el CB Valls aquesta temporada?

Ens hem de posar les piles en molts aspectes, aquest és un d’ells, per nosaltres seguirem tenint aquesta col·laboració mútua. Aquest any intentarem trobar punts comuns per fer algun entrenament amb equips de Valls, però sempre estem en contacte amb aquest club pels nens o nenes que es queden sense equip aquí. Aquest any tenim un noi i quatre noies jugant al CB Valls.

 

Creu que el bàsquet té prou implantació a Montblanc i a la Conca per assegurar una bona continuïtat de la base?

Jo crec que sí, necessita molt de treball i esforç per part nostra, ja que s’havia perdut una mica l’interès cap al bàsquet, però també és cert que molts petits havien gaudit d’aquest esport. Quan jo era petit hi havia un equip de cada generació, aquest és l’objectiu.

 

Com a jugador del sènior masculí, l’objectiu és mantenir còmodament la categoria?

Hem tingut moltes dificultats per començar la temporada amb una bona dinàmica: canvi d’entrenador, poca pretemporada, lesions, jugadors que s’han incorporat tard..., però estem molt contents de les últimes quatre jornades perquè hem pogut endur-nos la victòria en tres d’elles. L’objectiu principal és mantenir la categoria sense patir, però aquesta lliga serà molt ajustada, pel que s’està veient i, per tant, si tenim una bona dinàmica podríem arribar a les posicions de dalt.