“Establim nexes entre el diví i l’humà i viceversa”

Raül Poblet Membre d’Irpa Grupo

L'Espluga de Francolí

“Establim nexes  entre el diví i  l’humà i viceversa”
“Establim nexes entre el diví i l’humà i viceversa”

L’espluguí Raül Poblet ens parla en aquesta entrevista, i des de l’Argentina, d’Irpa Grup, format per un grup de gent provinent de diferents àrees del camp holístic”

 

Què és Irpa Grupo?

És un equip integrat de persones que ens vàrem associar des de diferents àrees del camp holístic i espiritual per poder buscar la sinergia i la cohesió de les nostres obres i les nostres ments. Oferim tot el que tenim i sabem a favor de construir un moviment de presa de consciència, acompanyant el procés de creixement personal de la gent en el difícil món d’avui en dia. Establim nexes entre el diví i l’humà i viceversa. Brindem ajuda humana psicofísica integral.

 

Què significa ‘Irpa Grupo’?

Prové del quítxua (llengua dels pobles originaris sud-americans). Significa ‘ocell que emprèn el vol’.

 

Qui conforma aquest grup holístic?

Ana Ma Kuri, reiki màster i sanadora prànica; Liliana del Valle Fernández, terapeuta floral i aromaterapeuta; Federico Nicolás Balcells, reiki màster , lector de registres akàshics i runes vikingues, i Raül Poblet, reiki màster, reflexòleg i sanador prànic.

 

A quin públic està dirigit Irpa Grupo?

Totes les tècniques que ofereix el grup estan dirigides al públic en general, i a tota aquella persona que vulgui sentir-se millor en totes les seves dimensions vitals. Els nostres serveis poden ser presencials i també a distància, ja que es despleguen en una dimensió holística.

 

Com és possible que una persona sigui assistida a distància?

Com que tot és energia, no hi ha límit ni en el temps ni en l’espai. Tot l’univers és energia, inclús nosaltres som energia, i llavors aplicar tècniques energètiques és possible. Per exemple: en el cas del reiki es treballa amb l’energia vital universal present en tots els llocs de l’univers, que pot ser enviada a través de la intenció amorosa del reikista.


Són nombrosos els casos de persones d’arreu del món que han experimentat una millora immediata en el moment que li era enviada la sessió.

 

Quins serien els principals motius de consulta?

La gent ens consulta per múltiples causes, igualment totes tenen a veure amb un tipus de malestar: estrès, pànic, depressió, fòbies, addiccions, angoixa i mals físics per als quals oferim tractaments complementaris no alternatius. Les tècniques que practiquem són el massatge, reiki, sanació prànica, reflexologia, quiromassatge, moxibustió, gemmoteràpia, EFT (alliberació emocional), massatge metamòrfic, teràpia floral, aromateràpia i meditacions, que contribueixen que els tractaments mèdics i psicològics convencionals tinguin una millor resolució en general, ja que la persona pot relaxar- se i això li pot proporcionar millores en el seu estat general. Les tècniques que oferim milloren el sistema immunològic i permeten que el consultant recordi la seva perfecció original, per tant recuperi la seva capacitat d’autosanació.

 

Quins efectes produeixen les tècniques que oferiu?

En principi, totes brinden relaxació i benestar. Proporcionen més equilibri psicofísic, augment de les defenses, i en l’àmbit emocional augmenta la calma, tranquil·litat, alegria, felicitat.
Amb tot això, resultaria una millor salut física i emocional. Cal destacar que després de les primeres sessions pot haver-hi una crisi de sanació. El cos humà, per deixar entrar el “nou”, ha de deixar sortir el “vell”, o sigui alliberar els vells símptomes per deixar entrar la renovació vital a tot nivell.

 

Què diferencia Irpa Grupo d’al tres centres holístics?

Irpa compta amb professionals de gran responsabilitat, anys d’ xperiència i l’aval de diferents professionals de la medecina i de grans mestres holístics reconeguts mundialment.
Els professionals d’Irpa Grupo s’actualitzen constantment per brindar sempre els millors serveis.

 

Com podem contactar amb Irpa Grupo?

La nostra seu central està a Luján (Buenos Aires), a l’Argentina, però també Irpa Grupo té orígens a l’Espluga de Francolí. 

Per a qualsevol informació sobre els nostres serveis, atenció, cursos, seminaris i tallers online o presencials i a diastància ens poden contactar a:

 

Facebook: Irpa Grupo

Email: irpagrupo@gmail.com

Site: irpagrupo.wix.com/irpa

Telf i whatsapp: +34683342411