La nova comèdia teatral ‘Foc’, a Vimbodí i Poblet

‘Foc’ es va estrenar el passat desembre a la mateixa escola barcelonina, que dirigeix el vimbodinenc Xavier López

Comarques

Es tracta d’una producció escrita i dirigida per l’actor i coreògraf Xavier Palomino
Es tracta d’una producció escrita i dirigida per l’actor i coreògraf Xavier Palomino | Cedida

Per quart any consecutiu l’escenari del teatre Foment de Vimbodí i Poblet tornarà a acollir a mestres i personal de serveis de l’escola Octavio Paz de Barcelona, en aquesta ocasió amb la divertida comèdia ‘Foc’, el proper diumenge 24 de febrer a les 17.30h.

 

Es tracta d’una producció escrita i dirigida per l’actor i coreògraf Xavier Palomino (The Chanclettes), que transporta el públic a l’interior d’un parc de bombers i a les emergències que s’hi creen. Entre rialles, coreografies i situacions de temperatures extremes, els disset components de la companyia de teatre fan gaudir i participar activament el públic, durant més d’una hora i mitja.


‘Foc’ es va estrenar el passat desembre a la mateixa escola barcelonina, que dirigeix el vimbodinenc Xavier López. Aquesta és la quarta obra de teatre del grup, i també la quarta que duran a l’escenari del teatre municipal vimbodinenc, després de les produccions ‘Maduixa de coco’, ‘Mallorca, 657’ i ‘Un creuer de revista’, totes elles amb una gran acollida per part del públic. Les arts escèniques formen part del pla educatiu d’aquest centre escolar, pioner en el desenvolupament d’una iniciativa d’aquestes característiques, molt important per cohesionar l’equip humà de l’escola.


L’entrada a l’espectacle del dia 24 serà amb la modalitat de taquilla inversa (pagament voluntari a la sortida).