El públic vimbodinenc gaudeix amb la comèdia Foc

És una producció escrita i dirigida per l’actor i coreògraf Xavier Palomino (The Chanclettes)

Comarques

Un instant de la representación
Un instant de la representación | Cedida

Teatre de qualitat a Vimbodí i Poblet, amb la representació de la divertida comèdia Foc, en el marc d'un Teatre Foment, que presentava un molt bon aspecte i que no ha estalviat en aplaudiments.

 

El públic ha gaudit d'alló més amb els mestres i personal de serveis de l'escola Octavio Paz de Barcelona.  Es tracta d’una producció escrita i dirigida per l’actor i coreògraf Xavier Palomino (The Chanclettes) que transporta el públic a l’interior d’un parc de bombers i a les emergències que s’hi creen. Entre rialles, coreografies i situacions de temperatures extremes, els disset components de la companyia de teatre fan gaudir i participar activament el públic durant més d’una hora i mitja.

 

Foc es va estrenar el passat desembre a la mateixa escola barcelonina, que dirigeix el vimbodinenc Xavier López. Aquesta és la quarta obra de teatre del grup, i també la quarta que duran a l’escenari del teatre municipal vimbodinenc, després de les produccions Maduixa de coco, Mallorca, 657 i Un creuer de revista, totes amb una gran acollida per part del públic. Les arts escèniques formen part del pla educatiu d’aquest centre escolar, pioner en el desenvolupament d’una iniciativa d’aquestes característiques, molt important per cohesionar l’equip humà de l’escola.