Una Calçotada Esgarriada per celebrar els 25 anys d'Ovelles Esgarriades a l'Espluga

La proposen pel 30 de març els organitzadors de les Ovelles Esgarriades 2019

L'Espluga de Francolí

Cartell d'aquesta Calçotada esgarriada
Cartell d'aquesta Calçotada esgarriada | Cedida

Els organitzadors de les Ovelles Esgarriades 2019 de l’Espluga proposen una Calçotada Esgarriada per al proper dissabte 30 de març. Es planteja com un esdeveniment extraordinari per començar a celebrar els 25 anys d’Ovelles Esgarriades.

 

L’acte tindrà lloc al Jardí dels Francolins de l’Espluga a partir de les 12h i hi poden assistir tots els ramats esgarriats, que hauran de fer inscripció prèvia. L’esdeveniment comptarà amb música en directe, servei de barra i altres sorpreses. Tot plegat és possible gràcies a la col•laboració de diversos establiments i entitats espluguines i també de l’Ajuntament de l’Espluga. 


Enguany es celebren 25 anys de les Ovelles Esgarriades i com a novetat, per començar-ho a celebrar i escalfar motors, la colla organitzadora de les Ovelles s’ha aventurat a organitzar per primera vegada una Calçotada Esgarriada. També està previst celebrar el ja tradicional “Correbars Esgarriat” durant l’estiu i finalment l’acte central de les Ovelles, que és el sopar a mitjans de novembre.