Concactiva crea 22 nous llocs de treball a la comarca

Les contractacions estan incloses dins dels programes Treball i Formació(TIF) i Enfeina’t  del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Actualitat

Aquesta setmana han finalitzat les contractacions dels diferents programes de suport a l’ocupació que gestiona Concactiva i que aquest 2019 han arribat a la xifra record de 22 nous llocs de treball.


Les contractacions estan incloses dins dels programes Treball i Formació(TIF) i Enfeina’t  del Servei d’Ocupació de Catalunya. En el primer cas s’han contractat un total de 14 persones, 12 d’elles destinades a la brigada comarcal per a l’arranjament de parcs i jardins i mobiliari urbà, unes feines que beneficien al conjunt dels municipis i de la comarca. A més, dins d’aquest programa, s’han contractat dues administratives. 9 d’aquests contractes, destinats a persones que portaven un any, mínim, a l’atur i sense dret a cobrar prestació, tindran una durada de 6 mesos, i els altres 5, d’un any sencer. 


L’altre gran programa, l’Enfeina’t, destinat a persones en atur de llarga durada però que estaven cobrant prestació, ha donat feina a 7 persones més, totes elles amb contractes d’un any. Cinc d’ells s’incorporaran a la brigada comarcal, a més, també s’ha contractat una administrativa i un tècnic de suport per als programes d’inserció sociolaboral de Concactiva. A banda d’aquests programes, Concactiva també ha contractat una tècnica, mitjançant un procés de selecció amb borsa de treball, com a tutora del nou projecte Joves Actius Conca de Barberà.


En els propers mesos està previst sumar dues noves contractacions en el programa Enfeina’t, arribant a la xifra total de 25 contractacions, una xifra molt elevada que ajuda a la disminució de l’atur a la Conca de Barberà i a dotar de vitalitat econòmica i social a la comarca.