Carlos González parla del son, l’alimentació i les necessitats afectives dels petits a la biblioteca de Montblanc

Més d’un centenar de pares i mares van interessar-se per les explicacions de González, referent del mètode conegut com ‘criança amb afecció’

Montblanc

El pediatre Carlos González va omplir de gom a gom la Biblioteca Comarcal Josep Conangla i Fontanilles de Montblanc
El pediatre Carlos González va omplir de gom a gom la Biblioteca Comarcal Josep Conangla i Fontanilles de Montblanc | Cedida

El pediatre Carlos González va omplir de gom a gom la Biblioteca Comarcal Josep Conangla i Fontanilles de Montblanc en la seva xerrada “Mitos sobre el sueño, la alimentación i las necesidades afectivas”, aquest passat dimarts 26 de febrer a la tarda.

 

Més d’un centenar de pares i mares van interessar-se per les explicacions de González, referent del mètode conegut com ‘criança amb afecció’. I és que tenir un fill o una filla és un pas important per a una parella que esdevé un canvi i, alhora, és tot un món desconegut i pel que necessiten aconsellar-se.

 

Segons el pediatre en el món de la criança existeixen molts mites però tot plegat no són més que paraules. Així, va explicar que els petits quan ploren no ho fan per cridar l’atenció, que els nadons no es malacostumen quan els tenim en braços o que els nens si de petits dormen amb els pares després sabran dormir a la seva habitació.

 

La conferència s’incloïa dins del marc “Píndoles de salut” de la Biblioteca, i s’organitzava junt amb el projecte de la Bebeteca que s’ha creat recentment amb el grup “El portal de la tribu”.