Els Telotistes estrenen obra de teatre el dia de la Dona

Estrenen l’obra “Demà coneixeràs en Klein” de Toni Cabré i dirigida per Josep M. Vidal

L'Espluga de Francolí

Repartiment 100% femení en aquesta representació teatral
Repartiment 100% femení en aquesta representació teatral | Cedida

El grup de teatre espluguí “Els Telotistes” estrenen l’obra “Demà coneixeràs en Klein” de Toni Cabré i dirigida per Josep M. Vidal.

 

Després de les col•laboracions amb les obres L’Amo Nou i Paralelo, 1934, els Telotistes tornen als escenaris amb una obra que es belluga entre la comèdia àcida i el drama.


L’argument narra la història d’una executiva que pateix mobbing a l’empresa on treballa, una companyia que es dedica a neteges industrials. L’executiva es reincorpora després d’haver perdut una filla durant el part. La secretària, la becària, la netejadora i la recepcionista presenciaran una guerra on no acabarem de veure qui és qui. Durant el desenvolupament de l’obra anirem coneixent les vides personals de cada una de les personatges i les relacions professionals que estableixen entre elles. La corrupció política i els drets laborals són dos dels temes que acompanyaran aquestes treballadores. Tot i la duresa i cruesa d’alguns dels temes socials tractats en aquesta obra, la ironia; l’humor àcid i el sarcasme seran companys de viatge de la trama argumental, regalant al públic moments divertits i moments reflexius. L’obra és recomanada per a majors de 12 anys.


La data escollida pels Telotistes per estrenar l’obra és el divendres 8 de març, dia de la Dona. El motiu de la tria d’aquesta data no és perquè l’argument de l’obra tingui alguna cosa amb les reivindicacions feministes, però es va creure interessant representar aquesta obra el 8 de Març perquè el seu repartiment és 100% femení.


Les entrades es poden comprar de manera anticipada a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí fins el divendres dia 8 de març al migdia. També es podran adquirir just abans de l’inici de l’obra a taquilla. Les entrades tenen un preu de 10 euros i son numerades.