Comencen les obres del túnel del Coll de Lilla de l’A-27

Les obres de construcció del túnel, de les quals actualment s’estan fent les tasques preparatòries, tindran una durada d’un any i mig

Actualitat

Comencen les obres del túnel del Coll de Lilla de l’A-27
Comencen les obres del túnel del Coll de Lilla de l’A-27

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, acompanyada pels subdelegats de Tarragona i Lleida, Joan Sabaté i José Crespín, respectivament, ha realitzat aquest dijous, 28 de febrer, una visita a les obres del túnel del Coll de Lilla, una infraestructura que permetrà reduir el trajecte entre els municipis de Valls i Montblanc i prolongar l’autovia A-27.

 

Les obres de construcció del túnel, de les quals actualment s’estan fent les tasques preparatòries, tindran una durada d’un any i mig. Un cop acabades hi seguiran altres treballs de seguretat.

 

Segons la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, “estem davant d’una obra complexa que ha hagut de salvar les dificultats del terreny, que presenta pissarres a la zona de Valls i argiles expansives a la de Montblanc”.

 

D’altra banda, a més de les obres del túnel, també s’està treballant en la materialització de dos grans viaductes.

 

A més, Cunillera apunta que malgrat que el document de pressupost per al 2019 està suspès, “es continuaran els treballs amb el convenciment que n’hi haurà més endavant”.

 

Finalment, la delegada del govern ha demanat disculpes als ciutadans per tots aquests anys de retard en les obres.