La 3a edició de “Montblanc, Vila del Llibre” serà del 22 al 24 de març

La vila medieval s’omplirà de llibres en un cap de setmana ple d’històries literàries per descobrir

Montblanc

Després que el passat cap de setmana se celebrés la primera edició de l’Escala Vila del Llibre, aquest 2019 Montblanc és la següent població que celebrarà la Vila del Llibre i serà els dies 22, 23 i 24 de març en la que serà la seva tercera edició. Just després,del 3 al 5 de maig, La Pobla de Segur convidarà a gaudir de la Vila de les experiències literàries, en la seva segona edició.


La Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya neix per desplegar iniciatives de turisme cultural que tenen com a eix central la literatura i que són capaces de dinamitzar de manera sostenible espais deprimits en el món rural o en la ciutat. A través del món de llibre, s’aconsegueix activar una nova economia social que fa propostes que conviden als ciutadans i visitants a redescobrir el territori.

 

Així, en menys d’un mes, Montblanc tornarà a tenir la literatura com a protagonista. La vila medieval s’omplirà de llibres en un cap de setmana ple d’històries literàries per descobrir. Es comptarà amb mercat d’editors independents, novetats amb autors i xerrades, espai infantil i llibre vell, etc.