Coneix els actes del Carnaval a Montblanc

L'acte principal arriba dissabte a les sis de la tarda amb la gran rua

Montblanc

| Anna Torija

Aquest cap de setmana se celebra el carnaval de Montblanc i la capital de la Conca de Barberà compta amb diversos actes.


Es aquest divendres 1 amb el carnaval a les escoles. Ja demà dissabte dia 2, a 2/4 de 12, a la plaça de Sant Miquel, hi haurà un vermut musical organitzat per la Unió de Botiguers i Comercinats de Montblanc i la rebuda de Sa Majestat Carnestoltes XLI, acompanyat de la Bandarra Street Orkestra i actuació de la comparsa guanyadora de l’any passat. A les 13 h hi haurà la lectura del manifest i la popular xeringa montblanquina a la Plaça Major. 


A la tarda, a les sis, arribarà el moment de la gran rua, amb el recorregut que es porta fent els últims anys, sortint de l’escola Les Muralles i acabant a la plaça de Sant Francesc, on hi haurà la passarel·la de lluïment de carrosses i comparses. En aquest indret es premiarà als dos millors espectacles, gentilesa d’Aviram Moix i G- Perruquers. 


També, com s’ha fet els darrers anys, a la nit hi haurà sopar de Carnaval i Gran Festa al Pavelló del Casal amb la col·laboració de la Canal 2 i Energy For You. El sopar començarà a partir de 2/4 de 10 de la nit i, a la mitjanit es donarà pas a la música. Enguany  es comptarà amb la rumba i mestissatge a càrrec de DJ Enredu, a continuació actuarà DJ Plan B i hi haurà final de festa amb Marsal Ventura. 


A més, com en els darrers anys, aproximadament a la una de la matinada es donaran a coneixer els tres primers premis de cada categoria de la rua.


Els actes de carnaval acabaran dimarts 5 de març a les set del vespre, a Sant Francesc, amb l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes i la lectura del testament a càrrec de la companyia de teatre FILA 0 de Montblanc. També es farà el repartiment de premis.

 

A l'apartat documents sota d'aquesta notícia hi podeu consultar el programa d'actes.