Visita a Solivella del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Oscar Peris

S’ha reunit amb membres del consistori per tractar diversos temes que afecten a l’àmbit local solivellenc

Comarques

Visita d'Oscar Peris a Solivella
Visita d'Oscar Peris a Solivella | Cedida

Aquest dijous 28 de febrer, el Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona Sr. Oscar Peris, ha fet una visita a la població de Solivella, on s’ha reunit amb membres del consistori per tractar diversos temes que afecten a l’àmbit local solivellenc.


Traslladats a la sala de plens, l’alcalde Enric Capdevila, ha exposat al delegat la preocupació que genera l’augment de trànsit a la travessera de la C-14, com també s’ha exposat la necessitat d’executar la millora de la connectivitat entre el nucli principal de població i la urbanització Montserrat.


En un altre aspecte s’ha exposat la necessitat de reparar els camins del terme degut a les pluges de final de l’any passat, així com també siguin adoptades mesures de seguretat en quan a la riera que traspassa el nucli urbà, ja que també les darreres pluges han causat danys.


El darrer tema tractat ha estat l’escola del poble, en quan a alliberar el mòdul i la construcció de dues aules, que d’acord amb les possibilitats del temps actual, l’ajuntament no tindria cap inconvenient en signar un conveni de col•laboració amb el Departament d’Ensenyament per la seva execució.