Sa Majestat Carnestoltes XLI fa la seva arribada a Montblanc

No ha faltat tampoc el bon vermut musical

Montblanc

Sa Majestat Carnestoltes XLI fa la seva arribada a Montblanc
Sa Majestat Carnestoltes XLI fa la seva arribada a Montblanc | Foto © Marc Lladó Quadrat

Enmig d'una plaça de Sant Miquel plena de gom a gom, ha fet la seva arribada Sa Majestat Carnestoltes XLI, amb l'animat acompanyament de la Bandarra Street Orkestra i actuació de la comparsa guanyadora de l'any passat. Prèviament, ha donat el seu inici un també participat vermut musical organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. Després de l'arribada de Sa Majestat, s'ha procedit a la sempre esperada lectural del manifest.

 

A la tarda, a les sis, arribarà el moment de la gran rua, amb el recorregut que es porta fent els últims anys, sortint de l’escola Les Muralles i acabant a la plaça de Sant Francesc, on hi haurà la passarel·la de lluïment de carrosses i comparses. En aquest indret es premiarà als dos millors espectacles, gentilesa d’Aviram Moix i G- Perruquers. 


També, com s’ha fet els darrers anys, a la nit hi haurà sopar de Carnaval i Gran Festa al Pavelló del Casal amb la col·laboració de la Canal 2 i Energy For You. El sopar començarà a partir de 2/4 de 10 de la nit i, a la mitjanit es donarà pas a la música. Enguany  es comptarà amb la rumba i mestissatge a càrrec de DJ Enredu, a continuació actuarà DJ Plan B i hi haurà final de festa amb Marsal Ventura. 


A més, com en els darrers anys, aproximadament a la una de la matinada es donaran a coneixer els tres primers premis de cada categoria de la rua.


Els actes de carnaval acabaran dimarts 5 de març a les set del vespre, a Sant Francesc, amb l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes i la lectura del testament a càrrec de la companyia de teatre FILA 0 de Montblanc. També es farà el repartiment de premis.