Andreu: “a la delegada del Govern a Catalunya li creixerà el nas com a Pinotxo”

L’alcalde de Valls, Albert Batet, ha apuntat que el tema de l’autovia A-27 “apareix i desapareix quan hi ha unes eleccions”.

Actualitat

Albert Batet, alcalde de Valls, i Josep Andreu, alcalde de Montblanc
Albert Batet, alcalde de Valls, i Josep Andreu, alcalde de Montblanc

 

Els alcaldes de Valls i Montblanc, Albert Batet i Josep Andreu, respectivament, han fet pinya aquest matí, 1 de març, en roda de premsa a l’Ajuntament de la capital de l’Alt Camp per sortir al pas de les declaracions que ahir va realitzar la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, a la visita de les obres de construcció del túnel del Coll de Lilla.

 

En aquest sentit, l’alcalde de Valls ha declarat que no van assistir a l’esmentada visita perquè “no ens va dir res” i afegeix “ens ha faltat al respecte, en un fet sense precedents i amb una dosis de hipocresia”. A més, Batet ha apuntat que el tema de l’autovia A-27 “apareix i desapareix quan hi ha unes eleccions” i ha assenyalat que els alcaldes “sempre hem estat a l’hora de demanar la finalització de les obres”. L’alcalde Batet acusa l’aturada de les obres de l’A-27 com la causant dels molts accidents que hi ha hagut en el territori.

 

Per la seva part, Andreu ha apuntat que “ens sentim indignats i menystinguts per la delegada del Govern espanyol” i afegeix que tant Batet “com jo mateix, en molts moments, hem demanat la continuïtat de les obres”. El batlle de Montblanc que ha titllat de “barbaritat” la manca de contacte amb els alcaldes, ha declarat que a Cunillera “li creixerà el nas com a Pinotxo”.