L'Ajuntament de Vilanova de Prades rep el guardó d'Administració Oberta

El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna

Comarques

L'Ajuntament de Vilanova de Prades ha rebut el reconeixement del Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) com a administració oberta. Després de la valoració realitzada per l’AOC sobre el grau de digitalització de les administracions locals catalanes, l'Ajuntament de Vilanova de Prades es troba entre els més destacats de la categoria. Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base a uns indicadors objectius, l’anàlisi dels webs dels ens i l’ús de determinats serveis de l’AOC.El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Per aquest motiu, s'ha guardonat l'administració local vilanovina amb un dels Reconeixements Administració Oberta.

 

A més, inicialment, estava programat un acte de lliurament dels guardons, que havia de tenir lloc el proper 7 de març a la a la sala Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, però que s'ha hagut de suspendre per la convocatòria d'eleccions, que impedeixen que des de la convocatòria d’eleccions es realitzin actes, directament o indirectament, per poders públics on es faci difusió d’assoliments o fites obtingudes. Tot i així, l'Ajuntament ha rebut una distinció en format digital que podrà fer visible al seu web municipal i àmbits digitals de l'administració local.