Continua la celebració del Carnaval a la comarca

Dissabte hi haurà rua a pobles com Vimbodí i Poblet, Solivella o Pira

Comarques

Aquest cap de setmana es continua amb la celebració del Carnaval a diversos pobles de la comarca ja que hi ha localitats que l'organitzen una setmana més tard per no coincidir amb altres localitats.

 

Solivella és un dels pobles que celebra dissabte 9 el Carnaval, amb una rua i sopar a la nit. La rua sortirà a les set del vespre del camp de futbol i fins a la Societat on es farà el sopar. Després del sopar serà quan es faran les coreografies per optar al premi i també es comptarà amb l’actuació del Mag Oscar, seguit de festa. Pel que fa als premis, per a carrosses, el 1r serà de 140 euros en vals de descompte als comerços del poble i espatlla. El 2n premi serà el mateix però amb un import de 100 euros i el 3r premi serà de 100 euros en vals de descompte als comerços del poble i saltxixó. La resta de carrosses rebran 100 euros en vals de descompte als comerços del poble. Quant a les comparses, el 1r premi serà de 80 euros en vals de descompte, el 2n premi serà el mateix però amb un import de 60 euros i el 3r premi igual però amb 40 euros de vals descompte. La resta de comparses rebran un lot de vins. Els premis individuals seran pel 1r, 2n, 3r i 4t amb un àpat per a 2 persones en un restaurant del poble.

 

D'altra banda, Vimbodí i Poblet també ho té ja tot a punt per a la celebració del Carnaval aquest dissabte. Els actes s’emplaçaran al Pavelló Municipal a partir de les 18.30h quan es començarà amb el carnaval infantil amb l’espectacle d’animació “Plou i fa sol”. A les 20h hi haurà la lectura del testament i la crema de Sa Majestat el rei Carnestoltes. A les 21h es donarà pas al sopar carnavalesc i la festa continuarà amb ball a les 22.30h amb l’orquestra “Juniors” i fi de festa amb discoteca mòbil. A més, a la mitja part del concert hi haurà concurs de disfresses d’adults amb tres categories: individual, parelles/trios i grups.

 

L'altre poble de la Conca que celebrarà dissabte el Carnaval és Pira. A les 19:00h al Polígon Industrial, SM Carnestoltes XIV donarà tret de sortida a la Rua de Carnaval. La rúa anirà acompanyada per l’actuació de Txaranga Bandsonats. A l’acabar al pàrquing de camions (Av. Riu Anguera), guerra de confeti i, tot seguit, al Pavelló Municipal es farà l'entrega de premis (1r Premi: 250€ - 2n Premi: 150€ - 3r Premi: 100€) i el sopar de Carnaval.