Cloenda de "Montblanc, capital de la sardana 2018"

S'ha celebret l'espectacle "Introit" a l'església de Santa Maria

Montblanc

Cloenda de "Montblanc, capital de la sardana 2018"
Cloenda de "Montblanc, capital de la sardana 2018" | Foto © Marc Lladó Quadrat

Montblanc posa punt i final a la seva capitalitat de la sardana i per a celebrar aquest any ple de sardanes a la localitat s'ha volgut organitzar un acte de cloenda que ha tingut lloc aquest dissabte dia 9 de març. 


L'espectacle de clausura anomenat “Introit”, dels montblanquins Facotria Bram, és una peça feta a mida que ha posat d'empeus al públic que omplia l'església de Santa Maria de Montblanc. L'acte ha comptat amb la participació i col·laboració musical del cantautor solsoní Roger Mas. També amb el so de l'orgue, que li ha donat un caire especial.

 

Ha estat un acte especial i, com no, inspirat en la sardana, protagonista en molts actes al llarg d'aquest darrer any a Montblanc. El muntatge teatral amb la dansa catalana com a estrella ha comptat també amb la participació del mateix públic que omplia els seients de Santa Maria en un escenari circular.

 

Hi han assistit diversos representants polítics de Montblanc i la demarcació de Tarragona, així com membres del món de la sardana.

 

La Santa Espina posava punt i final a l'acte.

 

El 16 de març, Perpinyà agafa el relleu

El cap de setmana del 16 de març es farà la proclamació de Perpinyà com a capital de la sardana 2019 i, per tant, Perpinyà agafarà el relleu a Montblanc. 

 

Per aquest motiu s’ha organitzat una sortida a Perpinyà per tal d’assistir a l’acte de proclamació, a més d’un dinar de germanor i un concert. S’aprofitarà el viatge per fer, l’endemà diumenge dia 17 de març,  una visita a Colliure i a la Maternitat d’Elna.