La Vinícola de Sarral inaugura un nou edifici per a l'elaboració de cava

El proper dissabte 23 de març, la Vinícola de Sarral inaugura el nou edifici construït exclusivament per a l’elaboració de cava Portell

Comarques

El proper dissabte 23 de març, la Vinícola de Sarral inaugura el nou edifici construït exclusivament per a l’elaboració de cava Portell. Un edifici d’una planta de 6.000 m2 i amb capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança. 

 

L’acte institucional tindrà lloc a les 13h, amb la descoberta de la placa commemorativa i un recorregut per les instal·lacions de la mà de Marc Bosch, president de la Vinícola de Sarral.

 

La jornada finalitzarà amb un dinar de celebració a la cava d’envelliment on es podran tastar algunes de les referències de la cooperativa, tant pel que fa a vins com a caves.

 

La Vinícola de Sarral, fundada l’any 1907, agrupa a 680 socis de la comarca de la Conca de Barberà, que produeixen 10 milions de kg de raïm i uns 7,5 milions de litres de vi. Amb una facturació de 9 milions d’euros, la Vinícola de Sarral comercialitza en 20 països 1,8 milions d’ampolles de cava i vi emparades sota tres denominacions d’origen: DO Conca de Barberà, DO Catalunya i DO Cava.