El dia 1 d'abril s'inicia l'ampliació en pisos del servei porta a porta d'escombraries a Montblanc

Per fer una prova pilot en edificis verticals s’amplia el servei al carrer Catalunya, Carrer del Sindicat, carrer de l’Estació, muralla Sta Tecla i Estació de bus

Montblanc

El dia 1 d'abril s'inicia l'ampliació en pisos del servei porta a porta d'escombraries a Montblanc
El dia 1 d'abril s'inicia l'ampliació en pisos del servei porta a porta d'escombraries a Montblanc | Cedida
Aquesta setmana ha començat el nou repartiment i punt d’informació al Consell Comarcal pels nous usuaris del servei de recollida porta a porta de Montblanc. 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc va posar en funcionament el nou model de recollida de residus porta a porta. Aquest servei ha comportat la retirada de punts de contenidors de superfície i soterrats. 

Per fer una prova pilot en edificis verticals s’amplia el servei al carrer Catalunya, Carrer del Sindicat, carrer de l’Estació, muralla Sta Tecla i Estació de bus. Aquesta ampliació comporta la retirada de 2 punts de recollida de brossa del municipi, situats al carrer Sindicat. El dia 1 d’abril, amb l’inici del nou servei en aquesta zona, aquests contenidors seran retirats de la via pública. Aquest servei serà d’aplicació a tots els domicilis i establiments comercials d’afectació dels carrers esmenats. 

Amb aquest nou model, els ciutadans i ciutadanes han de separar les diverses fraccions de residus en origen, les quals seran recollides en el propi portal d’acord amb un calendari i horaris adjunts, excepte el vidre, que s’haurà de portar al contenidor verd del carrer.

El servei del porta a porta té com a principal canvi, que els veïns del municipi hauran de deixar a partir de les 20h fins les 22h les deixalles al carrer. La recollida dels residus s’efectuarà sempre a partir de les deu de la nit en endavant.