Activitat per gaudir d’un bany de bosc i descobrir la teràpia forestal al Paratge Natural de Poblet

L'activitat, a càrrec de la biòloga i terapeuta emocional Marina Castells, es farà el 14 d'abril

Comarques

Activitat per gaudir d’un bany de bosc i descobrir la teràpia forestal al Paratge Natural de Poblet
Activitat per gaudir d’un bany de bosc i descobrir la teràpia forestal al Paratge Natural de Poblet | Cedida

Els banys de bosc o shinrin-yoku, en japonès, és una tècnica terapèutica amb un objectiu essencialment de medicina preventiva que consisteix en unes passejades per un entorn natural, boscós, en el que es combinen exercicis de respiració amb altres disciplines. Està comprovat que una passejada de dues hores a un ritme tranquil i en silenci té beneficis per la salut. 


Mitjançant exercicis de respiració i d’estimulació dels sentits, i seguint el recorregut de l’itinerari forestal terapèutic del PNIN de Poblet, l’activitat de bany de bosc anirà guiat per Marina Castells biòloga i terapeuta emocional. 


Per participar-hi cal inscriure’s prèviament contactant amb el Paratge Natural de Poblet (pnpoblet@gencat.cat) o al 977871732. El lloc de trobada serà a la Casa Forestal de Castellfollit, al terme de Vimbodí i Poblet, el diumenge 14 d’abril a les 10h. L’activitat tindrà una durada de dues hores i es té previst acabar a les 12h.


Activitat adreçada al públic en general major de 12 anys. Cal portar aigua i roba i calçat còmode per caminar. El preu és de 4 euros.