La sisena etapa de la Volta ha passat per la Conca de Barberà

Ha estat un recorregut de 174 km, iniciant-se a Valls i finalitzant a Vila-seca

Esports

La sisena etapa de la Volta ha passat per la Conca de Barberà
La sisena etapa de la Volta ha passat per la Conca de Barberà | Anna Torija

Aquest dissabte 30 de març la Volta Ciclista a Catalunya ha celebrat la seva sisena i penúltima etapa passant per la Conca de Barberà. Una etapa que s’iniciava a Valls i finalitzava a Vila-seca, amb un recorregut total de 174 km. A la nostra comarca la Volta ha passat per les localitats de Montblanc, l’Espluga de Francolí i Vimbodí i Poblet. 

 

Recordem que aquesta és la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que va engegar el passat dilluns 25 de març i farà la darrera etapa aquest diumenge 31. 

 

La “Volta” començava amb duresa en l’etapa inicial de Calella, per vuitè any consecutiu inici de la prova. La segona etapa es vivia entre Mataró i Sant Feliu de Guíxols, que 25 anys després tornava a rebre la visita de la cursa. Era una jornada ideal per a sprinters o escapades.


Les dues principals etapes de muntanya es decidien a les estacions d’esquí de Vallter 2000 i La Molina, els ports que són finals en alt de la Volta. Així, la tercera etapa entre Sant Feliu de Guíxols i Vallter 2000 i la quarta entre Alp i La Molina ja definiria quins ciclistes podrien guanyar la “Volta” 2019. La cinquena etapa, divendres, amb sortida a Puigcerdà i arribada a Sant Cugat del Vallès, tornaba a ser una bona oportunitat per a esprinters o per les escapades, mentre que la sisena, aquest dissabte, per terres tarragonines entre Valls i Vila-seca es presentava com una jornada trencacames. Finalment, Barcelona tornarà a acollir la setena i darrera etapa el diumenge.