S'esgoten en un dia les entrades per assistir al sopar medieval

Aquest 1 d'abril es posaven a la venda entrades pel Sopar Reial, les Nits Malignes i espectacles de petit format

Montblanc

Aquest dilluns 1 d'abril l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc posava a la venda les entrades per assistir al Sopar Reial, a les Nits Malignes i als espectacles de petit format. La venda d'entrades es fa a les oficines de l'Associació Medieval, de 17 h a 19 h, els dies feiners.

 

Segons informava l'organització des de les xarxes socials, només el primer dia ja es van esgotar totes les entrades per poder assistir al sopar medieval, el qual se celebrarà divendres 3 de maig, a l'església de Sant Francesc de la capital de la Conca de Barberà.

 

Recordem que a mitjans del mes de març ja es van posar a la venda també les entrades per a alguns dels actes de la Setmana Medieval de Sant Jordi 2019. Concretament, les entrades ja disponibles a través d’internet que es posaven primer a la venda eren les de la representació de la llegenda de Sant Jordi i les de la Justa i Honor - Torneig Medieval.


La representació de la llegenda de Sant Jordi es farà el dissabte 27 d’abril, a El Foradot, amb una sessió a les 21h i una altra a les 23h. El preu de l’entrada és de 16 euros per adult i 5 per infants (de 5 fins a 12 anys).


Pel que fa a l’acte Justa i Honor - Torneig Medieval, es farà el 4 de maig, a les 22h, al Pont Vell. El preu de l’entrada serà de 15 euros per adult i de 5 euros per infant (de 5 fins a 12 anys).

 

Montblanc celebrarà aquest 2019 la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi del 23 d’abril al 5 de maig, en la que serà la 23a edició.


Les entrades es poden comprar des de la mateixa pàgina web de la Setmana Medieval www.setmanamedieval.cat