Presentat el projecte de dinamització del Parc de Salut de Montblanc

La finalitat és promoure el benestar a través d’un estil de vida actiu

Montblanc

Presentat el projecte de dinamització del Parc de Salut de Montblanc
Presentat el projecte de dinamització del Parc de Salut de Montblanc | Anna Torija

Aquest dissabte dia 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física, per aquest motiu ahir dijous 4 d’abril va tenir lloc la presentació d’un projecte per tal de dinamitzar el Parc de la Salut de Montblanc, ubicat a la Plaça Xavier Huguet, darrera la biblioteca municipal. 

 

En aquesta presentació s’ha explicat que des del 2 de maig fins al 20 de juny hi haurà 8 sessions gratuïtes, els dijous de 9 a 11 h, per tal de dinamitzar l’espai del parc de la salut i els seus aparells. La inscripció es podrà fer de manera gratuïta a l’Ajuntament de Montblanc.

 

La finalitat és promoure el benestar a través d’un estil de vida actiu, millorant les capacitats motrius i cognitives dels ciutadans per així arribar a conscienciar a la població dels beneficis d’una pràctica regular d’exercici físic i d’hàbits saludables, d’aquesta manera es busca potenciar el parc de salut com a espai lúdic i social entre persones.

 

Aquestes activitats van adreçades a persones que vulguin millorar i mantenir el seu estat físic i vulguin exercitar qualitats físiques bàsiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l’equilibri o la coordinació. 

 

Aquest projecte ha estat impulsat per l’Ajuntament de Montblanc, el Centre d'Assistència Primària de Montblanc i el Consell Comarcal. També ha rebut la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc, la secció de jubilats del Casal Montblanquí i l’Agrupació de dones ADOMONT. Es comptarà també, en totes les activitats, amb la implicació i suport tècnic d’infermeria ABS Montblanc i de personal tècnic esportiu.